Súlyos gazdasági válság

Szíria óva inti az Arab Ligát a szankciók bevezetésétől

A szíriai vezetés óva inti az Arab Ligát attól, hogy szankciókat vezessen be országa ellen, ugyanakkor hozzálát, hogy berendezkedjen egy súlyos gazdasági válságra - mondta Mohamed Nidal as-Saar gazdasági miniszter a francia hírügynökségnek nyilatkozva.

2011.11.25 08:42MTI

A miniszter szerint a kilátásba helyezett szankciók Damaszkusz mellett más arab államoknak is "súlyos kárt" fognak okozni. Mindazonáltal nem számol azzal - mondta -, hogy minden arab állam betartaná a büntetőintézkedésekről várható döntést.

A 22 országot tömörítő pánarab szervezet csütörtökön újabb ultimátumot intézett Szíriához, felszólítva az ellenzékével szemben fegyveresen fellépő damaszkuszi vezetést, hogy péntek délig engedje be az országba az Arab Liga megfigyelőit, ellenkező esetben szankciókra számíthat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.