Gingrich és Romney támogatottsága hasonló

Fej fej mellett az amerikai Republikánus Párt elnökjelöltjei

Csaknem azonos az amerikai Republikánus Párt elnökjelölti címére pályázó Newt Gingrich és Mitt Romney támogatottsága.

2011.11.17 09:18MTI

Gingrich 23, a volt massachusettsi kormányzó 22 százalékon áll a felmérés szerint.
   
A képviselőház volt elnökének támogatottsága e szerint megduplázódott az elmúlt három hétben. Október végén még 12 százalékon állt, de azóta két fő vetélytárs támogatottsága is visszaesett.
   
Herman Cain nagyvállalkozót szexuális zaklatással vádolták meg, Rick Perry texasi kormányzó pedig azért került kínos helyzetbe, mert az elnökjelöltségre pályázók 9. tv-vitájában nem jutott eszébe, melyik az a harmadik szövetségi minisztérium, amelyet megszüntetne, ha megválasztanák. Cain 15, Perry 7 százalékon áll a legfrissebb felmérés szerint.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.