Drogot nyelt - belepusztult

Száznál is több kokainkapszula nyírta ki az olaszt

Életét vesztette Peruban egy olasz állampolgár néhány nappal azután, hogy lenyelt több mint 100 darab, összesen 407 grammnyi kokaint tartalmazó kapszulát.

2011.10.25 17:19MTI

A 44 éves Roberto Palazzottit még csütörtökön szállították kórházba erős hasi panaszokkal a délkelet-perui Cuzco városában, három nappal később pedig megállt a szíve és meghalt.

A boncolás során a gyomrában összesen 103 darab kokainkapszulát találtak, amiből - mint Wesly Astete főügyész elmondta - valószínűsíthető, hogy a férfi kábítószer-kereskedőkkel működött együtt. A helyi drogdílerek gyakran külföldi állampolgárokat használnak a kábítószer kicsempészéséhez.

Idén január és július között a limai repülőtéren 110 külföldi (többek között spanyol, mexikói, holland, portugál, olasz, lengyel, izraeli és thai nemzetiségű) került a hatóságok kezére, mert drogot próbáltak kivinni az országból.

Kedden egy 38 éves spanyol állampolgárt hallgattak ki a limai hatóságok, miután üveggyapottal kibélelt bőröndjében 12,5 kilogramm kokaint találtak.

Carlos Lopez Rose a rendőrségnek elmondta, hogy az utazótáskát egy limai hotelben adta át neki egy ismeretlen, és 3 ezer eurót ajánlott fel azért, ha elviszi azt Madridba, ahol visszavette volna tőle.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.