Aki mer, az nyel

Ötvenhat kokainkapszulát nyomott le a torkán a drogdíler

Nyolc és fél millió forintot érő kokaint nyelt le kapszulákban az a férfi, akit a napokban fogtak el a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai a fővárosban.

2011.08.22 14:55havariapress.hu

A drogfutár megbízóit - két nigériai állampolgárt - is elfogták a rendőrök. A magyar férfit augusztus 15-én fogták el az NNI drognyomozói Budapest területén.

A férfi 56 darab kokainnal teli kapszulát nyelt le. A kábítószer értéke eléri a 8 és fél millió forintot.  A rendőrök megtalálták a drogfutár megbízóit is. A Magyarországon élő két nigériait is elfogták, s őrizetbe vették.

A nyomozás adatai szerint a nigériaiak biztosították az élő drogszállítmány utazásához szükséges pénzt, s a veszélyes csempészetért járó fizetséget is. A kokainnyelőt és két megbízóját a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.