Véres zabálás Nyugat-Ausztráliában

Cafatokra tépte az amerikai búvárt a cápa

Nem kímélte a hatalmas fehér cápa azt a búvárt, aki az ausztrál partoknál próbált szerencsét.

2011.10.23 12:39ma.hu

Ahhoz képest, hogy Ausztráliában évente kevesebb, mint két cápatámadás történik, megdöbbentő adat, hogy ez már a harmadik ilyen eset az elmúlt hetekben. A partokon pánikhullám söpört végig, és egyre többen követelik a gyilkos állat levadászását.

A kormány ígérete szerint ezentúl repülőgépekkel pásztázzák a környékbeli strandokat, és megpróbálják minél hamarabb kézre keríteni a veszélyes ragadozót.

A nyugat-ausztráliai rendőrség őrmesterének beszámolója szerint többen látták az állatot: a 32 éves áldozat - akinek a nevét és a lakhelyét eddig még nem tudni - barátai vették észre az élettelenül lebegő testtől lassan távolódó, több, mint 3 méteres cápát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.