A rendőrök, a kapitány helyettese, és a feleség

Kis kábszer, kis pénzmosás: őrizetben a lyoni rendőrség vezetői

Őrizetbe vették pénteken a lyoni rendőrség három vezető beosztású munkatársát egy korrupcióval, nemzetközi kábítószer-kereskedelemmel és pénzmosással kapcsolatos ügy nyomozása keretében, miután előző este már előállították a kapitányság második emberét, feleségét, valamint további három személyt.

2011.09.30 13:15MTI

A gyanúsított nyomozók a bűnügyi rendőrségnek a szervezett bűnözéssel foglalkozó egységéhez tartoztak Franciaország második legjelentősebb városában. Rendőrségi források szerint az ügy egy Párizsban tevékenykedő kolumbiai kokain-csempészbanda öt hónappal ezelőtti felszámolásával áll összefüggésben.

A letartóztatás-sorozat hatalmas megdöbbenést váltott ki rendőri körökben, az 55 éves lyoni főkapitány-helyettes, Michel Neyret, ugyanis kiváló terepismerete és több évtizedes tapasztalata miatt országosan elismert bűnüldözőnek számított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.