Hét társát mészárolta le

Mérgezett, majd lőtt az afgán rendőr

Megölte hét társát egy rendőr kedden Dél-Afganisztánba. Az esetről Hilmend tartomány kormányzójának szóvivője számolt be.

2011.07.19 10:02MTI

Daúd Ahmadi elmondta, hogy az áruló rendőr Laskargáhban, a tartomány székhelyén először megmérgezte kollégáit, majd lelőtte őket. Ezután lőszert vett magához a rendőrségi készletből, és eltűnt.
   
A szóban forgó körzet az egyik abból a hétből, ahol ezen a héten az afgán hadsereg veszi át az ellenőrzést az Afganisztánban állomásozó nemzetközi haderőtől (ISAF). Megfigyelők szerint az utóbbi hetekben fokozódott az erőszak a térségben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.