Egy utazócirkusztól léptek meg

Kis cselesek: a buszmegállóban csípték fülön a szökött elefántokat

Egy hannoveri buszmegállóban lelt rá a rendőrség arra a két elefántra, amely egy utazócirkusztól szökött meg a hét végén.

2011.07.12 18:21MTI

A Dunia nevű 40 éves indiai elefánt és 25 éves afrikai elefánttársa, Daela Hannover közelében lógott meg a cirkusz területéről. Szabadságukat azonban nem sokáig élvezhették, mert a helyi rendőrök az 50 méterre lévő buszmegállóban megtalálták őket.

Mintha csak a buszra vártak volna, és eközben a környező fák leveleiből lakmároztak.

"Csupán egy szerencsétlen eset volt a cirkusz számára. A két elefánt békésnek bizonyult, és egészen együttműködő volt. Mindenkit csodálatba ejtettek" - nyilatkozta kedden a hannoveri rendőrség szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.