Hasba szúrta férjét egy asszony

Késelésbe torkollott az italozás Hosszúpályiban

A rendőrség közölte: családi vita közben hasba szúrta férjét egy asszony a Hajdú-Bihar megyei Hosszúpályiban, a férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba.

2011.05.30 13:05MTI

Vezendi Jánosné őrnagy, a megyei főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a 47 éves nő és a 48 éves férfi vasárnap délután italozás közben keveredett vitába; ekkor a nő felkapott egy kést és megszúrta a férjét.    

Az asszony gyanúsítottkénti kihallgatása során beismerte a cselekmény elkövetését, ellene életveszélyt okozó testi sértés miatt indított nyomozást a rendőrség - tette hozzá az őrnagy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.