Őrizetbe vették

Rágyújtotta a házat élettársára a békési férfi?

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérletének gyanúja miatt indított nyomozást a Békésen történt lakástűz kapcsán egy helyi férfi ellen a megyei rendőr-főkapitányság; a gyanúsítottat őrizetbe vették.

2011.05.26 20:33MTI

Ezt közölte Pengő Erzsébet sajtóügyeletes csütörtökön.

Békés városában szerda reggel riasztották a tűzoltókat egy lakástűzhöz, amelyben egy nő súlyos, de nem életveszélyes égési sérüléseket szenvedett. A rendőrség már aznap bűncselekményre gyanakodott, ezért eljárást indított, ennek alapján vették őrizetbe a súlyosan megsérült nő élettársát.

A rendőrségnek már vannak adatai arra vonatkozóan, milyen gyúlékony anyag felhasználásával okozhatott tüzet a gyanúsított, de a kérdést további szakértői vizsgálatoknak kell tisztázniuk - mondta Pengő Erzsébet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.