Emelőkosárról jutottak a lakásba a rendőrök

Tűzoltóautós akcióban kapták el a késelőt

A Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: egy tűzoltóautót is bevontak abba az akcióba, amelyben elfogták a rendőrök azt a 65 éves férfit, aki megszúrt egy nőt Miskolcon.

2011.05.26 12:06MTI

Egyedné Novodonszki Éva elmondta: a férfi vasárnap Miskolc egyik víkendházas övezetében szóváltás után megszúrta az asszonyt; az 56 éves nő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.
   
A férfi elmenekült, a rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene. Szerdán az éjszakai órákban Miskolc Szentpéteri kapui városrészében egy IV. emeleti lakásban fogták el; a főkapitányság célkörözési csoportjának munkatársai egy tűzoltóautó emelőkosaráról, az erkélyen keresztül hatoltak be a lakásba.
   
A miskolci férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. A rendőrség őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.