Egy sasliksütővel nyársalta fel

Játék közben nyakon szúrta társát egy gyerek Isaszegen

Súlyos, de nem életveszélyes sérülést szenvedett vasárnap egy 11 éves gyermek Isaszegen, mert játszópajtása véletlenül nyakon szúrta.

2011.03.13 18:13MTI

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy az elsődleges információk szerint egy 11 éves és egy 7-8 éves kisfiú játszott, illetve dobálózott egy sasliksütő nyárssal, amellyel a kisebbik gyermek véletlenül eltalálta a nagyobbikat.

A hegyes eszköz a nyakán sebesítette meg a fiút, akit súlyos állapotban szállítottak kórházba, majd összevarrták a sebét.

A "vétkes" gyermek ellen a kiskorúakra vonatkozó rendelkezések szerint a rendőrség nem indíthat eljárást - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.