Apáról-fiúra

Kivételesen csak nézelődött egy bankrabló-gyerek a Villányi úti rablásnál

Előállították egy börtönben ülő bankrabló fiát a Villányi úti pénzintézeti rablásnál szerdán. A férfi korábban többször is sikertelenül próbált meg kirabolni bankfiókokat, de mostani bankrablásnál csak nézelődött.

Nézze meg a bankrablás képeit! >>> képgaléria

2011.03.09 19:38MTI

Sagyibó Melinda a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta: a szerda kora délutáni Villányi úti bankrablásnál a rendőrök a nézelődök között ismerték fel a fiatal férfit. Igazoltatták, majd kiderült, hogy lakhelyelhagyási tilalom alatt áll, így ráckevei otthonából nem utazhatott volna Budapestre.

Hozzátette: a férfit ezért a rendőrök előállították.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: ilyen esetekben értesíteni kell a lakhelyelhagyási tilalmat elrendelő bíróságot, amely dönt arról, hogy őrizetbe veszik-e a fiatal férfit.

Az ügy előzménye, hogy a férfi tavaly ősszel négyszer próbált meg kirabolni különböző pénzintézeteket, de mindegyik kísérlete kudarcba fulladt, végül a rendőrök elfogták.

A fiatal férfi apját néhány hónappal korábban fogták el ugyancsak egy bankrablássorozat végén. Az ötvenéves férfi - aki egyébként a rablások idején is a bankszakmában dolgozott - 2010-ben hét pénzintézetet rabolt ki, amelyekből összesen húszmillió forintot zsákmányolt

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.