Ez lett a részegedés eredménye

Egy 74 éves férfi hasba szúrt egy hajléktalant Kecskeméten

Elfogták a rendőrök kedden azt a 74 éves férfit, aki hasba szúrt és életveszélyesen megsebesített egy 54 éves hajléktalant hétfőn Kecskeméten.

2011.02.15 14:19MTI

A hajléktalan férfit a mentők a város főteréről szállították kórházba, és jelentették az esetet a rendőrségnek - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az ittas állapotban lévő hajléktalan férfi nem adott választ arra, hogy ki okozta neki az életveszélyes sérülést - mondta a szóvivő.

Mihályné Bornemisza Eleonóra hozzátette: a rendőrök elfogták azt az idős férfit, aki lakásában a hajléktalannal együtt italozott, majd hasba szúrta. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.