Végül senki nem vitt el semmit

Lottózót és cipőboltot akartak kirabolni a fővárosban

A BRFK sajtóügyeletese közölte: először egy XIII. kerületi lottózót, majd egy VI. kerületi cipőboltot próbáltak meg kirabolni csütörtökön a déli órákban Budapesten.

2011.05.19 14:13MTI

A XIII. kerületi Váci úton egy 50 év körüli férfi fegyvernek látszó tárggyal ment be a lottózóba, de pénz és értékek nélkül menekült el a helyszínről - mondta Mucsi Nóra, hozzátéve, hogy az eset során lövés nem dördült, személyi sérülés nem történt.
   
Nem sokkal később a VI. kerületi Podmaniczky utcában szintén fegyvernek látszó tárggyal a kezében lépett be egy cipőboltba egy férfi. Lövés itt sem dördült és nem sérült meg senki. Az elkövető innen is pénz nélkül távozott.
   
A rendőrség mindkét ügyben nyomoz; egyelőre nem tudni, van-e összefüggés a két eset között - mondta Mucsi Nóra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.