Korábban abbamaradt ügyek kerülnek elő

Hatszor is ölhettek a darabolós gyilkosok Öcsödön

Korábban abbamaradt ügyek kerülnek elő a rettenetes öcsödi sorozatgyilkosság kapcsán - legalább hat, eltűnt ember lehet, akiknek a rendőrök feltételezései szerint közük lehetett a letartóztatásban levő két férfihoz.

2011.02.24 13:10

Nemcsak két embert öltek meg az öcsödi gyilkosok - a rendőrség szerint ugyanis a Békés megyei "halálportán" talált emberi maradványok legalább három emberé lehettek.

Az is biztosnak tűnik, hogy egy emberi test egészben nem férhetett a kemencébe, mert a nyílása ehhez szűk volt, így a testeket feldarabolták. Egyik áldozat valószínűleg a Körösben van, a rendőrök a Holt-Köröst is átkutatták, mely a gyanúsítottak házától nincs messze.

Pásztorné Kovács Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerint több eltűnési esetet vizsgálnak, várnak szakértői véleményekre és zajlanak a tanúkihallgatások is - tudta meg a Blikk.

A két feltételezett elkövetőt még januárban vette őrizetbe a rendőrség azzal kapcsolatban, hogy Kunszentmártonból eltűnt egy tizenhét éves fiú, valamint megszökött a gyanúsítottak öcsödi házából egy fiatal lány, aki elmondta a rendőröknek, kik tartották fogva és erőszakolták meg, valamint azt is elárulta, hogy a férfiak beszélgetéséből kiderült, ők ölték meg az eltűnt fiút.

A házkutatás és a két férfi őrizetbe vétele után kiderült, hogy az öcsödi haláltanyán emberi maradványok vannak, ráadásul nem is csupán egy embertől származnak.

Az öcsödi darabolós gyilkosság előzetes letartoztatásban lévő gyanúsítottjainak egyike már beismerő vallomást tett január végén. A két letartóztatott férfi közül az egyik 36, a másik csupán 17 éves.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.