Családi perpatvarból véres tragédia?

Késelés a X. kerületben - többen megsebesültek

Késelés történt kedden késő este a főváros X. kerületében, a Hős utca egyik családi házában; az eldurvult vita során hárman sebesültek meg, köztük egy férfi életveszélyesen.

2011.02.02 07:08MTI

A rendőrség közlése szerint a házhoz kiérkező rendőrök megállapították, hogy az ott élő házaspár, valamint a férj húga és annak barátnője között vita alakult ki, amely dulakodásig fajult.

Ennek során - tisztázatlan körülmények között - a 25 éves barátnő egy késsel megszúrta a férfit és annak húgát, továbbá összeverekedett a feleséggel.

A sebesülteket kórházba szállították, a férfi - az elsődleges orvosi vélemény szerint - életveszélyes állapotban van.


Az ügy körülményeinek tisztázása érdekében a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya a 25 éves nő ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A fiatal nőt őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.