Csitította - meghalt

Másfél év börtön kocsmai késelésért

Másfél év börtönbüntetésre ítélt egy kocsmában garázdálkodó, az őt csitító férfit késsel megszúró 33 éves férfit kedden a Somogy Megyei Bíróság; az ítélet nem jogerős.Csi

2010.09.14 13:25MTI

A vádlott ez év januárjában azon dühödött fel egy nagyatádi ivóban, hogy az alkalmazott közölte: záróra van, és távozásra kérte a vendégeket.

A férfi ekkor poharakat vert le, hamutartóval dobálózott, az őt lecsillapítani akaró élettársát pofon ütötte, egy férfival pedig dulakodni kezdett.

Mikor úgy tűnt, hogy megnyugodott, az őt csitító férfi a pultra támaszkodott, ám a vádlott ekkor bicskával oldalba szúrta, majd hazament.

A szúrást a több rétegű ruha felfogta, ám a bíróság - mivel a férfi életveszélyes sérülést is okozhatott volna - a vádlottat életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt ítélte el.

Az ítéletet az ügyészség tudomásul vette, a védelem enyhítésért fellebbezett. Az ügyben a Pécsi Ítélőtábla hoz jogerős határozatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.