"Az eljárás most indul be igazán"

Prioritást élvez a diszkótragédia kivizsgálása a rendőrségnél

A budapesti rendőrfőkapitány szerint a West Balkánban történt szerencsétlenség nagyon bonyolult ügy, de hamarosan felgöngyölítik, a vizsgálat elsőbbséget élvez a rendőrségnél.

Sokkoló képek a diszkótragédiáról! képgaléria

2011.01.25 07:05Magyar Nemzet

Tóth Tamás a Magyar Nemzetnek adott interjúban hangsúlyozta: az eljárás most indul be igazán.

A BRFK vezetője a kedden megjelent interjúban úgy fogalmazott: a sajtó szempontjából talán kevés kézzelfogható körülményt hoztak nyilvánosságra, ez azonban nem azt jelenti, hogy akadozna a vizsgálat.

Véleménye szerint akármekkora is a közvélemény, illetve a média nyomása egy adott ügyben, semmilyen rendőri szervezet nem kommunikálhat úgy, hogy később hiteltelenné váljék.

"Az ügy nagyon bonyolult, de hamarosan fel fogjuk göngyölíteni, a vizsgálat természetesen elsőbbséget élvez a rendőrségnél" - közölte a budapesti rendőrfőkapitány.

Arra a felvetésre, hogy előzetes letartóztatás helyett az össze gyanúsított szabadlábon van, azt válaszolta: "az ügynek nincs vége, az eljárás most indul be igazán".

Tóth Tamás az esetleges leváltásáról szóló hírekkel kapcsolatban azt mondta: reméli, nem a testülettől származnak az ilyen pletykák. Szavai szerint az effajta híresztelések károsak, és azon lesz, hogy ilyen támadások ne érhessék a szervezetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.