Magánokirat-hamisítással is gyanúsítják

Nem kerül előzetesbe a West Balkán-tragédia hatodik gyanúsítottja

Nem kezdeményezi a West Balkán tragédia hatodik gyanúsítottjának előzetes letartóztatását az ügyészség.

2011.01.21 11:25HavariaPress

A szombaton éjjel, a Nyugati téri West Balkán szórakozóhelyen történt tragédiával összefüggésben őrizetbe vett gyanúsított esetében nem kezdeményezi az ügyészség az előzetes letartóztatást- adta hírül a Havariapress hírügynökség.

A tragédia kapcsán foglalkozás körében elkövetett, több ember halálát okozó veszélyeztetéssel, valamint magánokirat-hamisítással meggyanúsított férfi a szombat esti rendezvény szervezésében vett részt.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság az ügy korábban őrizetbe vett öt gyanúsítottja közül egy esetében sem rendelte el az előzetes letartóztatást. Az egyik üzemeltetőt még kedden elengedte a bíróság, a másik négy ember szabadon bocsájtásáról szerdán döntöttek.

A két szervezőt, két üzemeltetőt és a programsorozat egyik szervezőjét hétfőn vették őrizetbe, s foglalkozás körében elkövetett, több ember halálát okozó veszélyeztetéssel gyanúsították meg őket.

Az előzetes letartóztatást kezdeményező ügyészség az ő esetükben fellebbezett a bíróság döntése ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.