Öt embert vettek őrizetbe

West Balkán: Kábítószert találtak az egyik áldozat vérében!

Kábítószert találtak a szombat éjszakai diszkótragédia egyik halálos áldozatának szervezetében - jelentette be Pintér Sándor belügyminiszter vasárnap, késő este tartott sajtótájékoztatóján.

2011.01.16 22:11MTI

A miniszter szerint ez is meggátolhatta a lányt abban, hogy felismerje a veszélyt.

Pintér Sándor szavai szerint az elmúlt éjszaka az emberi felelőtlenség követelt három halálos áldozatot, de több száz ember élete volt veszélyben a rendezvényteremben.

A belügyminiszter azt mondta, hogy ott mindössze egy százfős kávézónak lett volna helye, és bár 307 embernek biztosítottak volna megfelelő menekülési útvonalat, felelőtlen, kapzsi magatartásból csaknem háromezer embert engedtek be.

A miniszter hozzátette: nem ez volt a végső cél, mert négyezer jegyet nyomtattak ki.

Öt embert vettek őrizetbe

Öt embert vett őrizetbe a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Nyugati téri West Balkán szórakozóhelyen történt tragédia ügyében - jelentette be Pintér Sándor belügyminiszter vasárnap, késő este tartott sajtótájékoztatóján.

Tóth Tamás, Budapest rendőrfőkapitánya az MTI kérdésére elmondta: az öt ember közül ketten a rendezvény szervezői, ketten a helyiség bérbeadói, egy ember pedig a programsorozat szervezője.

Mindannyiukat foglalkozás körében, több ember halálát okozó veszélyeztetés miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.