Külsős cég szervezett, mossák kezeiket?

Diszkótragédia: a szórakozóhely nem rendelkezett engedéllyel!

A West Balkán szórakozóhely, ahol az eddigi hírek alapján három fiatal lány vesztette életét tisztázatlan körülmények között, nem rendelkezett működési engedéllyel, ugyanis azt az V. kerületi önkormányzat két hete visszavonta.

2011.01.16 09:58ma.hu

A Hír Tv a Magyar Televízió információra hivatkozva közölte: a tragédia helyszínéül szolgáló West Balkán szórakozóhely működési engedélyét már két hete bevonta az V. kerületi önkormányzat.

Az Index hírportál megkereste a szóban forgó diszkó tulajdonosát, aki annyit közölt: külsős cég szervezte a szombat esti bulit.

Az eddig elhangzott rendőrségi informácoiók szerint ismeretlen okok miatt tört ki pánik a szórakozóhelyen, az emberek egymást taposva próbáltak kiutat találni. Ennek következtében veszthette életét a három fiatal lány, akiket a gyorsan kiérkező mentők már nem tudtak újraéleszteni.

A szemtanúk elmondása szerint óriási tömeg gyűlt össze szombat este. Hozzávetőlegesen ezer ember próbálta jól érezni magát, azonban tragédiába fulladt az este.

fotó: MTI

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.