Nem találtak robbanóanyagot

Bombariadó volt a budapesti Árkádban

Bombariadó miatt csütörtökön kora este kiürítették a fővárosi Örs vezér téren található Árkád bevásárlóközpontot, a tűzszerészek este fél nyolcig nem találtak robbanóanyagot.

2010.12.16 20:02MTI

Kormos Endre, a BRFK sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta: délután háromnegyed hatkor érkezett bombafenyegetés a Budapesti Rendőr-főkapitányságra.

A hatóság ezt követően kiüríttette az épületet, majd a készenléti rendőrség tűzszerészei megkezdték az esetleges robbanóanyag utáni kutatást, a bevásárlóközpont méretei miatt az épület átvizsgálása este fél nyolckor még tartott - fűzte hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.