Se ki, se be

Bombariadó a Déli Pályaudvaron - teljesen leállt a forgalom

Lezárták a Déli pályaudvart hétfőn reggel 8 óra előtt bombariadó miatt, így bizonytalan ideig szünetel a forgalom - közölte a Mávinform az MTI-vel.

2010.05.03 08:58MTI

A Déli pályaudvart reggel 8 óra előtt bombariadó miatt lezárták, így itt jelenleg nem indítanak és nem is fogadnak vonatokat.

A tűzszerészek jelenleg vizsgálják a helyszínt. A két pályaudvar között az utasok BKV-járatokkal közlekedhetnek. A Kelenföldi pályaudvarról a Déli pályaudvarra közvetlenül el lehet jutni a 139-es autóbusszal a Sasadi úttól. (Ez a Kelenföldi pályaudvartól 10-15 perc gyaloglást jelent.)

A Kelenföldi pályaudvarról induló 19-es villamosról pedig a Móricz Zsigmond téren lehet átszállni a Déli pályaudvart érintő 61-es villamosra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.