Súlyos sérüléseket szenvedett

Négy buldog akart széttépni egy férfit!

Súlyos sérülésekkel vittek kórházba a mentők egy 51 éves férfit, akit négy angol buldog támadott meg Sándorfalván - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

2010.10.18 10:18MTI

A férfi vasárnap reggel a település külterületén sétált, amikor a négy állat minden előzmény nélkül rátámadt. A sértett megpróbált felmászni egy villanyoszlopra, végül egy autós sietett a segítségére, aki járművével nagy sebességgel a kutyák közé hajtott, erre azok elszaladtak - közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A férfit a mentők súlyos sérülésekkel szállították a szegedi traumatológiai klinikára - tette hozzá a főhadnagy. A rendőrség gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt rendelt el nyomozást.

A nyomozók kiderítették, hogy egy 38 éves helybeli nő kutyái támadtak az áldozatra. A nő azt mondta, hogy csak egy pillanatra tévesztette szem elől az állatokat, azok így szaladhattak ki az utcára.

Az ügyeletes állatorvos megállapította, hogy a kutyák rendelkeznek a szükséges oltásokkal. Az állatok jelenleg karanténban vannak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.