Ittas apja mögött ült, amikor ütköztek

Súlyosan megsérült egy 12 éves kislány motorbalesetben

Egy 12 éves kislány is súlyosan megsérült egy balesetben szerda este Makó belterületén; a gyermek édesapja mögött ült egy motorkerékpáron, amely nagy sebességgel ütközött egy kerékpárossal - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.

2010.08.19 09:53MTI

Szenti Szabolcs elmondta: egy 26 éves helybeli nő a kerékpárján ülve akart átkelni az úttesten, a túloldalon lévő kerékpárútra. Ekkor érkezett oda a megengedett legnagyobb sebességet jelentősen túllépő motoros.

A 33 éves férfi, aki a későbbi vizsgálatok szerint ittas volt, 12 éves kislányát is magával vitte. A jelentős sebességtúllépés miatt a motoros hiába fékezett, esélye sem volt megállni a kerékpáros előtt; összeütköztek, ennek következtében a kerékpár kettészakadt.

A balesetben a motoros életveszélyesen, míg kislánya és a kerékpáros súlyosan megsérült. A Makói Rendőrkapitányság a motoros ellen szabálysértési és büntetőeljárást kezdeményezett - tette hozzá a főhadnagy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.