Szörnyű, halálos motorbaleset!

Mentővel ütközött és meghalt egy motoros - Képekkel!

Belehalt a sérüléseibe egy motoros, aki mentőautónak ütközött hétfő reggel Hetényegyháza közelében - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

2010.07.19 11:00MTI
MTI Fotó: Noszlopy N. Miklós

Mihályné Bornemissza Eleonóra elmondta: a rendőrség ügyeletére a mentőszolgálattól érkezett a bejelentés, hogy nem sokkal fél kilenc után egy mentőautó motorral ütközött a Hetényegyházát jelző tábla előtt.

Az elsődleges információk alapján a megkülönböztető jelzést használó mentőautó Kerekegyházára, egy beteghez sietett, amikor eddig tisztázatlan okból karambolozott a vele azonos irányban közlekedő segédmotorkerékpárral.

A robogót egy középkorú férfi vezette, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a gyors segítség ellenére a helyszínen életét vesztette – mondta az őrnagy, hozzátéve, hogy a mentőautó személyzete sérülés nélkül úszta meg a balesetet.

A Kecskemétről Hetényegyháza felé vezető út érintett szakaszán a helyszínelés idejére félpályás útlezárás van érvényben.

MTI Fotó: Noszlopy N. Miklós

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.