Két ember sérült meg

Motoros baleset az M0-áson- félpályás útlezárás van

Motoros baleset történt hétfő délelőtt az M0-ás körgyűrűn az Annahegyi pihenőnél, a balesetben a motoron utazó két ember megsérült - tájékoztatta Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.

2009.08.17 11:01MTI

A motoros az M1-es csomópont felé hajtott, amikor eddig tisztázatlan okok miatt nekicsapódott az előtte haladó járműnek.

A motort vezető férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Egyelőre nem lehet tudni, hogy női utasa mennyire súlyosan sérült - mondta a sajtóügyeletes.

A negyed tízkor történt baleset miatt csak egy sávon haladt a forgalom a helyszínelés ideje alatt - tette hozzá.

Az M0-áson történt baleset előtt alig több mint két órával a Szentendrei út bevezető szakaszán is történt egy hasonló motoros baleset.

A reggel hét óra körüli szerencsétlenségben is neki csapódott a motoros az előtte haladó járműnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.