Életveszélyes az állapota

Tíz métert zuhant a katapultgépből egy férfi a Hegyalja Fesztiválon!

Életveszélyes az állapota annak a fiatalembernek, aki kiesett egy gumikötéllel embereket magasba röpítő szerkezetből a rakamazi Hegyalja Fesztiválon - A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit

2010.07.17 08:41HavariaPress

Pénteken este 8 óra körül repült ki a 21 éves fiatalember a szórakoztató célt szolgáló katapultból. Tíz-tizenöt métert zuhanva esett a földre a férfi, súlyos sérüléseket szenvedve.

A mentők hosszú ideig küzdöttek, mire szállítható állapotba hozták a sérültet. A fiatalembert a nyíregyházi kórházba vitték, állapota életveszélyes: koponyatörése és többszörös csonttörése van.

A rendőrség vizsgálatot indított a baleset körülményeinek tisztázására.

Egyelőre annyi bizonyos, hogy a fiatalembert rögzítő heveder nem töltötte be szerepét, de azt még nem tudni, hogy szétnyílt, vagy eleve rosszul volt bekapcsolva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.