A repülőgép részben kiégett

Lezuhant egy Cessna típusú repülőgép Budapesten - három halott

Hárman meghaltak, amikor lezuhant egy Cessna 172 típusú repülőgép Budapesten, a III. kerületi Taliga utca egy üres telkére hétfő délután.

2010.07.06 07:15MTI
Lezuhant egy kisrepülő Óbudán - Fotó: MTI

Szemtanúk szerint a géppel egy kört írtak le, majd a Cessna a második kör befejezése előtt lezuhant - közölte a Fővárosi Tűzoltóság és a Repülésbiztonsági Szervezet az MTI-vel.

A repülőgép részben kiégett. A Cessna a Farkashegyi repülőtérről szállt fel, előtte megtankolták - mondta Paul Tamás, a Fővárosi Tűzoltóság sajtóügyeletese az MTI-nek. Bajkó Erika, a Közlekedésbiztonsági Szervezet kommunikációs vezetője közölte, nem lehet tudni, mi volt a repülőgép úti célja, mert repülési tervet nem adtak le.

Egyébként - mint megjegyezte - abban a légtérben, ahol repült, nem is kötelező leadni ilyen iratot. A repülőgépben lévő dokumentumok nagy valószínűséggel elégtek - mondta Bajkó Erika.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.