Balek, balek, balek

Rendőr házát akarta kifosztani egy betörő Törökszentmiklóson

Helyismeret hiányában egy rendőr családi házába surrant be egy betörő vasárnap éjjel Törökszentmiklóson, a tulajdonos azonban észrevette és elfogta az elkövetőt - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.

2010.04.12 13:29MTI

A rendőrnek annak ellenére sikerült elfognia a tettest, hogy az menekülés közben egy gázspray-vel lefújta - mondta a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Szabó Zita százados tájékoztatása szerint a rendőr értesítette kollégáit, akik megtalálták a tolvajnál a sértett feleségének pénztárcáját.

Mint később kiderült, a debreceni elkövető nem egyedül érkezett. A közelben lévő utcában elfogták társait is: egy 29 éves bocskaikerti, egy 44 éves debreceni és egy 26 éves püspökladányi férfit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.