Elfogyott a benzin, megvágta a kezét

Kétbalkezes betörőt fogtak Nógrádmegyeren

Betörő járt Nógrádmegyeren egy élelmiszerboltban szerdára virradóra, de azóta már rendőrkézre is került - tájékoztatta Dankóné Nagy Éva alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

2010.04.07 17:16MTI

A gyanúsított a bolt ablakát betörte, bemászott a helyiségbe, majd némi dohányárut magához véve távozott. A betörés helyszínén hagyta azonban segédmotoros kerékpárját, mert abból éppen akkor fogyott ki a benzin.

Miközben bemászott az épületbe, a törött ablaküveg megvágta a kezét is - utóbbi nyomon indította el Béres Péter törzszászlós Dömi nevű, hétéves nyomozókutyáját.

Az eb könnyen megtalálta a 18 éves nógrádmegyeri férfi házát, ahonnan előkerült az eltulajdonított dohányáru.

A gyanúsított - aki már beismerő vallomást tett - pechsorozata azzal teljesedett be, hogy két napja elérte a felnőtt kort, így súlyosabb büntetésre számíthat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.