Az egyik helyi társasházba törtek be

Előzetesben a nyíregyházi betörőbanda

Előzetes letartóztatásba helyezte a Nyíregyházi Városi Bíróság azt az öt nyíregyházi férfit, akik még hétfőn törtek be az egyik helyi társasházba - közölte az MTI-vel a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság elnökhelyettese, szóvivője szombaton.

2009.12.19 16:13MTI

Nyakó Zsuzsanna elmondta: a 19 és 25 év közötti elkövetők a magánlakásból számítógépet, videokamerát, televíziót vittek el közel egymillió forint értékben, amelyeknek túlnyomó részét egyikük lakásában rejtették el. Tájékoztatása szerint a rendőrök a betörés után elfogták a feltételezett tetteseket, akiktől az eltulajdonított értékek nagy részét lefoglalták.

A gyanúsítottak közül többen büntetett előéletűek, ketten közülük felfüggesztett börtönbüntetés hatálya alatt követték el a bűncselekményt. Fülöp Gergely, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője azt is elmondta, hogy az öt férfit eddig két betöréssel gyanúsítják, de a rendőrség vizsgálja, hogy összefüggésbe hozhatóak-e a belvárosban a közelmúltban elkövetett hasonló bűncselekményekkel.

Az elkövetőkre akár öt évig terjedő szabadságvesztést is kiszabhat a bíróság - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.