Keresik a rendőrök a forrást

Rosszul lett egy tini, lebuktak a drogos koleszosok

Egy tizenéves fiú rosszulléte miatt bukott le egy füvező kollégista társaság Mátészalkán, a rendőrség nyomozást indított a drog eredete ügyében - értesült a HavariaPress.

2010.01.27 13:53HavariaPress

A szatmári városban kedden hívtak mentőket egy helyi középiskola egyik kollégiumához, miután rosszul lett 17 éves fiú. A kórházba szállított kamasz elmondása szerint azután lett rosszul, hogy társaival együtt füves cigarettát szívtak.

Mint kiderült, a hat 17-21 év közötti fiatal rögtön tanítás után gyűlt össze füvezni az egyik kollégiumi szobában gyűlt össze tanítás után füvezni. A városi rendőrkapitányság szakértő bevonásával indított nyomozást, kábítószerrel való visszaélés miatt, a drog eredetének tisztázása érdekében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.