Elragadta a folyó sodrása

A Sajóba fulladt egy kilenc éves kisfiú

Elmerült a Sajóban egy kilenc éves kisfiú hétfőn, bár hamar a felszínre hozták, életét már nem tudták megmenteni - közölte a rendőrség az MTI-vel.

2009.08.10 20:10MTI

A kisfiú a társaival játszott Sajókazánál a folyó partján, majd másodmagával bement a vízbe, a folyó sodrása azonban magával ragadta - közölte Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. A gyereket az apja emelte ki a vízből, és bár mentőhelikoptert is riasztottak, az életét már nem tudták megmenteni. A kisfiú az idén már a tizenegyedik vízbe fulladt áldozat volt Borsod-Abaúj-Zemplén megye területén - mondta a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.