Meggondolatlanul mentek a duzzasztóhoz

Kettőstragédia: apa és fia fulladt bele egyszerre a Marcalba

Egy rábapatonai család két tagja, apa és fia fulladt bele egyszerre a Marcalba Győr határában.

2009.08.02 19:31HavariaPress

A tragikus eset vasárnap délután 4 óra körül történt a Marcal gyirmóti szakaszán. A 22 éves fiatalember apjával, anyjával és barátnőjével sétált a folyó partján, mikor úgy döntött a két férfi, hogy a duzzasztóhoz mennek, közelebbről szemügyre venni a vizet. A duzzasztó egyik oldalán sekély a víz, alig ér térdig, ők azonban a másik oldalon – eddig tisztázatlan okból – beleestek a 3 méter mély folyóba. Mindketten elmerültek, s már csak holttestüket tudták partra húzni a segítségükre sietők. A kettős tragédia körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja, bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.