Idén már négy tragédiával végződő fürdőzés történt

Egy nap alatt két gyerek fulladt vízbe Borsodban

Egy nap alatt két tizenéves gyerek fulladt vízbe tegnap Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

2009.07.02 11:58HavariaPress

Az idei nyáron eddig már négy tragédiával végződő fürdőzés történt, ezek közül kettő is a tegnapi napra esett. Az egyik Hernádcéce külterületén történt a Hernád folyóban, ahol egy több gyermekes család fürdőzött a part menti részen. Az egyik, 14 éves fiú azonban – aki nem tudott úszni – sodrásba került, és már az anyja segítségével sem tudott kijutni onnan, a víz magával ragadta.

Kora este pedig a Miskolc melletti Csorba-tónál fürdőzött egy fiatalokból álló társaság, amikor egyikük a parttól 15 méterre eltűnt a vízben. A 17 éves szirmabesenyői fiú holttestét a helyszínre riasztott speciális mentők alig 15 perc alatt találták meg, a Hernádban eltűnt fiút viszont még jelenleg is keresik. A rendőrség az elsődleges szakértői vélemények alapján mindkét esetben kizárta az idegenkezűséget, a vizsgálatot közigazgatási eljárás keretén belül folytatja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.