Visszaeső került horogra

8 milliós cigirakományt koboztak el a pénzügyőrök

"Visszaeső" cigarettacsempészt fogtak el mintegy nyolcmillió forint illegális dohányáruval együtt a pénzügyőrök egy pécsi garázsban - tájékoztatta a Vám- és Pénzügyőrség Dél-dunántúli Parancsnokságának munkatársa az MTI-t csütörtökön.

2009.08.06 10:05MTI

Turcsányi Zoltán közlése szerint a pénzügyőrök a napokban egy "cigarettaraktárra" vonatkozó bejelentés alapján mentek az ingatlanhoz, amelyet a benn tartózkodó férfi többszöri felszólítás ellenére sem akart kinyitni.

A pénzügyőrök felfeszítették az ajtót, a férfit elfogták, a garázsban és az ott parkoló autóban talált 17 ezer doboz ukrán gyártmányú cigarettát pedig lefoglalták.

A csempész, aki két évvel ezelőtt szintén 17 ezer doboz hamis cigarettával bukott le, jövedéki orgazdaság miatt három évig terjedő szabadságvesztésre, valamint több tízmillió forint jövedéki bírságra számíthat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.