Szesz és cigi a sárban

Húszmilliót érő csempészáru a sárban ragadt furgonban

12 milliót érő tiszta szeszt, valamint 8 milliót érő cigarettát találtak a határrendészek egy sárban elakadt kisteherautóban Kiszombornál. Csütörtökön fedezték fel a határrendész járőrök a magyar-román-szerb hármas határnál az elakadt, és elhagyott Ford Transitot.

2009.02.28 15:58HavariaPress

A jármű ajtajait nyitva találták, a jármű rakterében pedig zsúfolásig volt a csempészáru. 2500 liter tiszta szesz, valamint 1700 kartonnyi zárjegy nélküli cigaretta került elő a kocsiból.

A csempészárut a Vám és Pénzügyőrség időközben értesített munkatársai megvizsgálták, majd lefoglalták a furgonnal együtt. Ismeretlen tettessel szemben, jövedéki visszaélés miatt indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.