Már nem tudott megállni

Busz gázolt halálra egy nagymamát

A kórházba szállítása közben belehalt sérüléseibe az a nő, akit 8 éves unokájával együtt elgázolt egy autóbusz a Heves megyei Erken.

2009.07.31 12:22HavariaPress

A kislány súlyos sérüléseket szenvedett, állapota életveszélyes - tudta meg a HavariaPress.

A baleset csütörtökön délelőtt 9 órakor történt, Erk belterületén. A baj akkor történt, mikor a gyermek kiszaladt az útra, a Heves város felé közlekedő autóbusz elé.

A 72 éves nagymama unokája után vetette magát, de mindkettejüket elütötte a busz. Az idős asszony olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba szállítása közben meghalt.

A súlyosan sérült gyermeket mentőhelikopterrel szállították kórházba, állapota életveszélyes. A baleset körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.