Nem akarta elvinni - megverte

Ittas férfi bántalmazott egy buszsofőrt Szentesen

Nem akart elvinni egy ittas férfit egy buszsofőr Szentesen, ezért az utas bántalmazta a jármű vezetőjét - tájékoztatta a rendőrség vasárnap az MTI-t.

2009.07.26 19:27MTI

Vasárnap kora délután érkezett bejelentés a Szentesi Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy egy 24 éves szegedi férfi bántalmazott egy buszsofőrt - mondta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A férfi a Szentesről Szegedre induló menetrend szerinti járatra akart felszállni, hogy hazautazzon.

Miután a buszsofőr észlelte, hogy a férfi ittas, közölte vele, hogy nem viszi el. A férfi erre szidalmazni kezdte a buszsofőrt, fültövön vágta, majd távozott
- közölte a hadnagy.

Hozzátette: az incidens során a sofőr nem sérült meg komolyan.

A helyszínre érkező rendőrök előállították a férfit, aki kihallgatása során beismerő vallomást tett, ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás - tudatta a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.