Kisbusz és egy teherautó ütközött

Tragikus baleset az M5-ös leállósávjában - két halott, három sérült

Ketten azonnal meghaltak, amikor kisbuszukkal egy műszaki okok miatt a leállósávon veszteglő kisteherautóba rohantak az M5-ös autópályán Szeged közelében csütörtökre virradó éjszaka - olvasható a rendőrség honlapján.

2009.07.30 06:55MTI

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának közleménye szerint a helyszíni szemle eddigi adatai alapján egy magyar rendszámú kisteherautó műszaki okok miatt állt az M5-ös autópálya Szeged felé tartó oldalán a 157-es kilométernél a leállósávon, amikor hátulról, eddig tisztázatlan okok miatt beleütközött egy osztrák rendszámú kisbusz. A kisbuszban három szerb férfi utazott, közülük a sofőr és az egyik utas azonnal szörnyethalt.

Harmadik társukat a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították a szegedi Traumatológiai Klinikára. A holttesteket a tűzoltók szabadították ki a roncsból. A magyar kisteherautóban ketten sérültek meg - az elsődleges adatok szerint - könnyebben. A baleset körülményeit igazságügyi műszaki szakértő bevonásával vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.