Többszörös emberölési kísérlet

Durva! Megszúrta anyját a kerítésébe áramot vezető férfi

Megkéselte alvó anyját az a kisari férfi, akivel szemben a napokban indított emberölési kísérlet miatt eljárást a rendőrség, miután kiderült, hogy kerítésébe áramot vezetett.

2009.04.08 11:23Havaria Press

A 41 éves férfival szemben az elmúlt hétvégén indított eljárást a rendőrség, miután szomszédját megrázta az áram, mikor rátámaszkodott a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisaron lévő házaik között kifeszített kerítésre. 

A férfival szemben emberölési kísérlet miatt indult eljárás, de szabadlábon hagyták, nem vették őrizetbe. Keddre virradó éjjel az anyja bántalmazásáért már a börtönt is megjárt férfi részegen ment haza, alvó anyja azonban nem ébredt fel, hogy beengedje. Ezen feldühödve, miután betörte az ajtót, felkapott egy kést a férfi, s alvó anyjába vágta azt. 

Az idős nő sérülését reggel vették csak észre a helyi öregek napközi otthonában, onnan értesítették a rendőrséget és a mentőket. A nő sérülései súlyosak. 

A férfit ezek után a fehérgyarmati rendőrkapitányság munkatársai már őrizetbe vették, s újabb eljárást indítottak ellene. A férfi börtönből szabadulása után vezetett áramot kerítésébe az egyik szobai konnektorból, hogy megelőzze a betöréseket. 

Szomszédját érte kisebb áramütés, mikor a kerítésre támaszkodott. Nagyobb baj csak azért nem történt, mert a kerítésre támaszkodó lábán gumicsizma volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.