Szerencsére gumicsizmában volt

Áramot vezetett a kerítésbe, miután szabadult a börtönből

Áramot vezetett a kerítésébe egy férfi a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisaron, mert míg börtönben volt, többször betörtek hozzá; a rendőrség emberölés kísérlete miatt indított ellene eljárást, miután szomszédját megrázta az áram.

2009.04.06 08:40HavariaPress

A 41 éves féri senkinek, szomszédjának sem szólt arról, hogy áram alá helyezte házának kerítését. A szomszéd munka közben megfogta a kerítést, akkor rázta meg az áram. Mivel azonban gumicsizmában volt, nem szenvedett komolyabb sérülést.

Miután a kerítésébe áramot vezető férfit előállították a rendőrök, kihallgatásán elmondta, hogy a televízióból merítette az ötletet, ahol látta a gazda esetét, aki hasonló módon védte uborkáját a tolvajoktól. Elmondta azt is kihallgatásán, hogy míg börtönben volt, többször betörtek hozzá. Amióta szabadult, nem járt ugyan nála senki, de jobbnak látta megelőzni a betöréseket, ezért az egyik szobai konnektorból kivezette az áramot a kerítésbe.

A rendőrség emberölés kísérlete miatt indított eljárást az ügyben, a gyanúsított férfi szabadlábon védekezhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.