Élősködő nő őrizetben

Áramot, bútort lopott és prostival tartatta el magát a nő

Házat foglalt önkényesen, áramot, ágyneműt, bútort lopott és prostituálttal tartatta ki magát egy nő Kecskeméten.

2008.12.03 08:00Objektív Hírügynökség

A 31 éves kecskeméti nő a rendelkezésre álló adatok szerint megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy idén nyáron önkényesen beköltözött egy kecskeméti Kórház utcai házba, és onnan többszöri felszólítására sem volt hajlandó kiköltözni. Megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy a szomszédos házban - korábban a Démász által kikötött - villanyórát jogellenesen megbontotta, majd onnan áramot lopott 500.000 Ft kárt okozva.

Azzal is, gyanúsítható még, hogy november 17-én egy másik Kórház utcai házból ellopta a konyhabútort, az ágyneműt és ruhákat, összesen 30.000 Ft értékben. Adat merült fel arra még, hogy 2008 nyarától, egy üzletszerű kéjelgést folytató nővel kitartatta magát, illetve megverte őt, mert véleménye szerint nem elegendő jövedelemre tett szert. A nő a bántalmazástól 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.