Nyakoncsípték a gyújtogatót?

Képek! Megvan a MOM Park kávézójába vezetett, majd felgyújtott gépkocsi gazdája?

Elfogtak egy férfit a rendőrök, aki az MTI csütörtöki információi szerint összefüggésbe hozható azzal a január elején történt bűncselekménnyel, amikor a MOM Park egyik kávézójának kirakatába szándékosan belevezettek egy autót, majd felgyújtották.

Nézze meg a kiégett kávézót Ön is! képgaléria

2009.03.26 09:50MTI

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) január 5-én kiadott közleményében arról tájékoztatott, hogy egy férfi a személyautóval behajtott a főváros XII. kerületében a MOM Park egyik kávézójának kirakatába, majd miután a gépkocsit felgyújtotta, átült egy másik autóba és társával együtt elmenekült a helyszínről.

A menekülő autó feltűnt a járőröző rendőröknek, akik ellenőrizni akarták a kocsit, de az nem állt meg, ezért üldözőbe vették. A két férfinek az autópályára érve azonban sikerült elmenekülnie a rendőrök elől. Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság (FTP) szóvivője az eset után az MTI-nek azt mondta, miután az elkövető felgyújtotta a kocsiját, az épület automata tűzoltó berendezése azonnal működésbe lépett, így a tűz nem terjedt el. Csupán a gépkocsi utastere égett ki, a kávézó berendezése pedig a vízsugár miatt rongálódott meg.

A rendőrség közveszélyokozás gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A BRFK csütörtökön sajtótájékoztatót tart egy közveszély-okozási ügy felderítésével kapcsolatban, az MTI úgy tudja, erről az esetről számolnak be a rendőrök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.