Mint egy akciófilm!

Felgyújtották autójukat a menekülő tolvajok

Hátrahagyták és felgyújtották lopott járművüket azok az autótolvajok, akiket egy bűncselekmény elkövetése közben megzavartak Budapest III. kerületében - mondta el a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek szerdán.

2008.04.30 16:53MTI

Kormos Endre közölte: kedd éjszaka egy budapesti fiatalember és édesapja arra lett figyelmes, hogy tolvajok autójukkal megpróbálják eltolni a lakásuk előtt álló járművüket. A két férfi utolérte az elkövetőket, ekkor az ő autójukban ülő tolvaj átugrott társa mellé, és megpróbáltak elmenekülni. A tolvajok nekitolattak egy lámpaoszlopnak, ekkor az őket üldöző férfiak a letekert ablakokon benyúlva megkísérelték kirángatni őket az autóból.

A bűnözők csavarhúzóval szurkálták a kocsiba kapaszkodók kezét, akik könnyebb hámsérüléseket szenvedtek. Az elkövetőknek sikerült elmenekülniük a helyszínről. A kiérkező rendőrök később azt a bejelentést kapták, hogy nem messze tőlük ég egy gépkocsi. Miután a tűzoltók a lángokat eloltották, kiderült, hogy a tolvajok felgyújtották a meneküléshez használt autójukat, amely szintén lopott volt.

Feltehetőleg így próbáltak megsemmisíteni a nyomokat - mondta a sajtóügyeletes az MTI-nek. A BRFK lopás gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettesek ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.