Civil társai voltak

Festményekkel üzletelt a letartóztatott debreceni rendőrtiszt

Festmények eltulajdonításával kapcsolatos az a bűncselekmény, amely miatt letartóztattak egy debreceni rendőrtisztet - közölte az MTI érdeklődésére szerdán Márián Zoltán, a Debreceni Nyomozó Ügyészség vezetője.

2009.03.25 13:49MTI

A debreceni rendőrkapitányság tisztjét vagyon elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt március 9-én vették őrizetbe, majd elrendelték előzetes letartóztatását - emlékeztetett az ügyészségi vezető. Márián Zoltán elmondta: a vizsgálat eddigi adatai szerint a rendőrnek civil társai voltak.

Azt még vizsgálják, hogy a bűncselekményben milyen minőségben vett részt a debreceni rendőr - jegyezte meg a nyomozó ügyészség vezetője, hozzátéve, hogy a civil gyanúsítottakkal szemben a Dunántúlon járnak el, mivel a festményeket ott lopták el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.