Ugrott a hallé

A tolvaj nyerte a mohácsi vacsoracsatát: elúszott a bográcsos

A szó szoros értelmében kiszagolta zsákmányát egy tolvaj, aki bográcsostól elvitt tizenöt liter halászlét egy mohácsi ház kertjéből. A család éhen maradt, a rendőrség nyomoz.

2009.02.25 17:20MTI

Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az esetről szerdán az MTI-nek elmondta: az elkövető valószínűleg a kerítésen mászott be kedden este a ház kertjébe, amikor a háziasszony néhány percre magára hagyta a vacsorát. A sértett elmondása szerint a hallé még fortyogott, amikor elvitték. A hölgy egyébként negyvenezer forintos kárról tett említést a rendőrségen.

A kertből ugyanis nem csak a hat kilogramm halból készülő vacsorának és a húszezer forintos bográcsnak, hanem egy késkészletnek is lába kelt. A nyomozás sikerét firtató kérdésre Zsobrák Péter azt mondta, nem tudni, ki adhat érdemi információt a tolvajról.

Egy halászlével teli bográccsal közlekedő embert viszonylag ritkán lehet látni téli időben az utcákon, ami növeli az esélyeket - tette hozzá a sajtóreferens.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.