"Elismerte és megbánta"

Megrugdosta tanárnőjét egy 16 éves diák Szécsényben

Megrugdosta tanárnőjét egy 16 éves általános iskolás fiú Szécsényben, mert a pedagógus rendreutasította őt órai magaviselete miatt - tájékoztatta a rendőrség hétfőn az MTI-t.

2009.03.02 16:23MTI

Az óra utáni szünetben a fiú az iskola folyosóján kétszer bordatájékon rúgta az 52 éves tanárnőt, majd hozzávágta a táskáját - mondta a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a pénteken történt esetről.

Dankóné Nagy Éva hozzátette: ezt követően a diák távozott az iskolából. A tanárnő könnyű sérülést szenvedett.

A szóvivő elmondta: a szécsényi rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette, és könnyű testi sértés miatt folytat eljárást a tanuló ellen, aki a cselekmény elkövetését "elismerte és megbánta".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.